New Air Wick® Life Scents & Dettol Foaming Wash

Hi Korang! Bersempena dengan Get Ready RAYA bersama dengan Dettol & Air Wick, pihak Bridges PR & Events Sdn. Bhd ada bagi Kak Bell Life Scents® terbaru dari Air Wick dan juga barangan Dettol. Elok sangatlah kebetulan automatic spray kat bilik (currently pakai Ambi-Pur) dan hand wash pun dah habis. Tak sempat tunggu Raya dah. Bukak kotak terus je pakai. Nanti dah habis kita beli lagi yer!


Sebelum dapat barang-barang ni, Kak Bell hangin budak penghantar barang tu. Dah tau orang takde kat rumah, tak de pulak dia tinggalkan consignment note. Dah sampai rumah jam 1pagi tercari-cari kertas tu kat pintu. Bila sms keesokan harinya, tak berbalas yer. Walhal kita ni gigih pergi HQ syarikat dia nak ambik barang ni. Sampai kaunter, consignment note takde, tracking number takde, so call lah rider semalam. Alasannya, saya expect akak ada kat rumah, sebab consignment note saya tinggal kat moto. Ko malas nak turun naik balik ambik surat tu sebab rumah Kak Bell tinggi kan? Habis tu, ko nak Kak Bell jampi limau dalam mangkuk lah supaya tracking number tu muncul? Erm tintong sangat. Menunggu jugaklah sebelum dapat barang tu. Nasib baiklah masih di titik aras kesabaran. Kalau tak terkeluar pulak amukan ablasa kat situ kan! Okay, habis dah selingan. Hehe.

Okay, Kak Bell suka sangat dengan bau Life Scents terbaru dari Air Wick ni. Air freshner Life Scents ni ada 3-layered fragrance. Yang ni jenis Sweet Lavender Days Freshmatic. Baunya fresh dengan bau soft lavender petals, red currants dan sweet spun sugar.


Ada 12 jenis wangian Life Scents ni. Nak bau floral ke, fresh ke, fruity ke, semua ada. Pilihlah yang mana suka yer! Paling win bau Mom's Baking Freshmatic kot. Class ko jah bau kat dapur mak yang tengah membakar pie.

SUMMER DELIGHTS FRESHMATIC
Bring the delights of summer into your home with this playful and fun fragrance combining fresh white florals, sweet melon, and subtle vanilla.

PARADISE RETREAT FRESHMATIC
Treat yourself to a touch of paradise with your very own retreat with fresh coconut, sweet almond blossom and traces of cherry.

SWEET LAVENDER DAYS FRESHMATIC
Bring the radiant freshness of sweet lavender days into your home with soft lavender petals, bright redcurrants, and sweet spun sugar.

LUSH HIDEAWAY FRESHMATIC
Allow your mind to escape to a luscious hideaway, with this fresh outdoor fragrance of wild berries, fresh garden mint, blended with splashes of coconut water.

MOM’S BAKING FRESHMATIC
Indulge in precious childhood memories of your mom's baking, brought to life with this amazingly delicious creation of baked pear, pie crust, and vanilla beans.

MYSTICAL GARDEN FRESHMATIC
Discover mystical gardens of sun ripened raspberries, blooming roses, and delicately soft marshmallow.

SUNSHINE COTTON FRESHMATIC
Brighten the dullest of days with sunshine cotton, filling your home with sunny linen, sweet sunshine and coconut.

BERRY COOL WINTER FRESHMATIC
Brighten your home this Holiday with this, deliciously fun and fruity multi-layered fragrance: a cool sensation of freshly-picked mint, juicy berries and a decadent spoonful of whipped cream to surprise and entice.

EMERALD WOODLANDS FRESHMATIC 
Allow the magic of winter from inside and outside to truly infuse your home. Delight in the freshness of crisp morning air, the aromatic trail of evergreen pines and the scent of just-baked sugar cookies wafting from your kitchen window

SNOWFLAKE VANILLA COOKIE FRESHMATIC 
Put on your cozy knits and bring your heartfelt winter traditions to life,with this delicious welcoming blend of warm vanilla custard, home-made spiced punch and the comforting aroma of chestnuts roasting in the air.

FOREST WATERS FRESHMATIC
Transform your home into a sanctuary of hidden forest pools and lush greenery with the fresh scent of dewy leaves, mouth-watering blackberries and wild herbs.

LINEN IN THE AIR FRESHMATIC
Capture the scent of fresh, air-dried linen in your home with the vibrant scents of juicy green apple, crisp linen and airy breeze


Dettlo foaming hand wash ni pun best jugak. Nak guna bar soap pun boleh but lagi efektif gunakan liquid hand wash. Kalau guna sabun biasa tu , kena pastikan sabun tu hygyien as possible sebab biasanya sabun akan terbiar je kan. Bakteria pun boleh contaminate permukaan sabun. Bagi Kak Bell penggunaan liquid atau foam hand wash lebih senang. Tu aje pun nak tulis. Kay Bye.

CONVERSATION

1 comments:

luqman zakaria said...

malas tuh cakap je malas kan.. jgn dok main expect2 sgt kan..

Instagram

Follow Us