Resepi Puding Sagu Gula Melaka 2

Hi korang! Sebelum ni Kak Bell dah ada post pasal resepi sagu gula melaka ni. Hari ni sesaje repeat sekali lagi buat. Penat menunggu kawan dirumah tak kunjung tiba, baik Kak Bell buat keje lain kan. Ada gak pekdahnya. Hehe. Ada follower tanya sebab apa kuah santannya berketul. Now Kak Bell dah update balik resepi tu. Konpem menjadi! Kita try and error saje sb bukannya pandai sangat masak pun. Untuk resepi klik link ni kay > Resepi Puding Sagu Gula Melaka


Kalau korang ada cara yang lebih mudah jangan lupa share ye. Selamat mencuba. Bye.

CONVERSATION

0 comments:

Instagram

Follow Us