Dapatkan Barangan & Produk Kegemaran Anda di LAZADA Sempena Online Revolution 2016!

Hi korang semua! So, harini Kak Bell nak cerita tentang produk yang iols dapat dalam 'Box of Joy' dari LAZADA. Semua barang- barang pun memang menarik dan best! Korang boleh recap entri sebelum ni kat sini >"Box of Joy" & Lazada Online Revolution 2016 Yang Meletop Pom! Pom! Pom! Ni diantara barang-barang yang Kak Bell dah cuba, try, makan dan gunakan lah. Let's check it out!


Nampak je barangan Tefal, terus tak sabar nak tengok apakah barangnya. Tahu- tahu je yang Kak Bell ni suka memasak (felin2 je ni), dapat pulak Manual Chopper Tefal, memang suka sangatlah! Balik je rumah terus testing buat potong bawang.

Tefal Manual Chopper

Seriously, memang senang guna chopper ni. Nama pun manual, so tak payah gunakan elektrik. 3,4 kali full tarik pemegang chopper ni, semua bahan dah dikisar. 5 saat je uolss!


Untuk bahan yang agak keras, kena la tarik dalam beberapa kali. Lobak dan timun ni, Kak Bell buat dalam 10 kali full pull. Not bad kan??



Buat korang yang suka memasak, memang iols sarankan pakai manual chopper ni! Mudah dan senang. Elektrik pun jimat. Apa lagi, klik bawah kalau berminat nak cuba yer.



Mostly semua produk makanan adalah sumbangan dari Nestle. Antaranya ialah Nescafe, Maggi dan Susu UHT penuh krim. Jenama Nescafe memang terkenal untuk produk minuman kopi. Dalam kotak misteri tu Kak Bell dapat Nescafe White Coffee perisa pandan! Rasa macam makan kuih la pulak sebab ada rasa pandan. Btw, its taste good!

Nescafe White Coffee Pandan Flavour

Bagi yang nak cuba, boleh beli online je di LAZADA. A good flavor from Nescafe!


Click Banner To Shop!

Produk makanan ni, memang tak payah citelah. Semua pun makan mee segera! Tipulah, kalau korang tak penah makan Maggi kan! Makanan segera nilah yang jadi teman baik masa kering kontang, ye tak? OatMee dari Maggi ni merupakan 1st mee segera yang di buat daripada oat dengan memperkenalkan "Goodness of fibre in 1 bowl of oats".


Actually, oatmee ni ialah mee kering (dry noodle). Tapi Kak Bell masak je macam maggi berkuah biasa tu. Tambah syok letak telur, udang dan sayur! Walaupun gunakan oat, rasanya pun tetap sedap, mee lebih lembut dan tak kenyal macam maggi biasa yang dibuat dari tepung gandum (wheat).


Kalau korang malas nak beli barangan dapur, Lazada boleh hantarkan OatMee ni kat pintu rumah korang! Tengah promotion sekarang uolss! Cepat borong..


Dalam box tu juga ada susu kotak UHT penuh krim Nestle Just Mik. Produk tenusu ni, memang dah lama dikeluarkan oleh Nestle. Cuma ni merupakan packaging terbaru dan re-branding kepada Nestle Just Milk! Bagi Kak Bell, packaging terbaru ni nampak lebih vintage dari packaging lama. Nampak macam produk baru di pasaran kan?? Bagi korang yang nak dapatkan susu UHT Nestle Just Milk ni, boleh layari laman sesawang LAZADA Malaysia kay!

Nestle Just Milk


SHOP NOW!

Last but not least, adalah produk penjagaan rambut dari L'oreal! Memang happy giler lah dapat hair product. Nak rambut cantik dan sihat memang kena banyak buat pelaburan kan! Produk yang Kak Bell dapat adalah Nutrifier silicon-free shampoo, Nourishing Nythic Oil dan Dual Stylers Techniart styling cream. Btw, untuk shampoo tu tidak dijual di laman sesawang LAZADA. Harap maklum.

L'oreal Dual Styler Techniart & L'oreal Nourishing Mythic Oil

Terdapat beberapa jenis styling cream Dual Styler Techniart dari L'OREAL Professionnel ni, but Kak Bell dapat 3 jenis perapi rambut untuk rambut lurus smooth, volume dan curl. Cara guna, lepas mandi letak 1,2 daps cream ni pada rambut, then blow-dry. Untuk rambut curl, guna jari ramas2 kat rambut kerinting tu, then boleh keringkan guna diffuser atau biar je kering naturally.

Kak Bell dah cuba Dual Styler Sleek & Swing. Krim rambut ni boleh tahan 72 jam dengan anti-frizz protection! Produk lain pun ada kegunaan lain macam anti-humidity protection (Liss & Pump-Up) dan juga anti-fruffiness action (Dual Styler Bouncy & Tender). Bolehlah pilih ikut jenis dan kesesuaian rambut memasing.

SHOP NOW!

Nourishing Mythic Oil ni pula sesuai untuk semua jenis rambut. Tak kisahlah lurus ke, bengkang bengkok ke, semua boleh pakai. Cuma yang botak tak de rambut jer kita bagi pakai produk lain yerr! Btw, Nourishing Oil ni dibuat dari avacado dan grape seed oil. Bau dia memang wangilah sangat! Really love it! Seriously fall in love dgn produk2 dari L'oreal ni. Nak rambut cantik tak? Kalau nak, klik shop now kay.


SHOP NOW!

Apa lagi korang, jangan lepaskan peluang berbelanja sempena dengan LAZADA Online Revolution ni. Semuanya ditawarkan dengan harga durian runtuh! Semua sales ni masih berlangsung bermula 11.11.2016 sehingga 14.12.2016! Berbaloi untuk ringgit anda! Happy shopping!

Klik Banner Untuk Harga Meletop Pom! Pom! Pom!

Click Banner To Shop!

#LZDMYRevolution #LazadaMY #BrandsforAll #OnlineRevolution2016

CONVERSATION

0 comments:

Instagram

Follow Us