Enjoy FREE Single Happiness : Collect Your Pokeball At Kenny Rogers ROASTERS!

Hi uolss! Hari ni seriuosly kak bell stress sangat. Macam2 hal berlaku. Kaedahnya semua anak2 meow kak bell berantam tunjuk siapa Diva! Terpaksa buat pembahagian kawasan gitu. Jadi untuk menghilangkan stress jalan2 kat Mid Valley. Sebenarnya nak beli kipas baru sebab dah rosak. Dah berjalan, haruslah lapar..so mengidam nak makan Kenny Rogers Roaster yang kurang garam dan kalori ni kan.


Bukan nak dining pun. Dah pick order tetiba nampak ni kat kaunter bayaran! Tengok bawah ek. Apa lagi, gigih la tanya sb boleh makan ais krim percuma! Syaratnya purchase any regular price main meal, then screenshot or take photo or selfie bersama pokemon tu kat sana!


Dah snap tunjuk dengan staff dan bolehlah redeem ais krim tu.

Yeay Jingglypuff!


RM29 Whole Chicken (promo)

Bagi peminat PokemonGo, bolehla serbu Kenny Rogers Mid Valley ni. Kutip pokeball kat sini sambil makan ice cream! Kalau yang main game ni pun agak2 la yer. Jangan la main sambil memandu, sampai jatuh longkang ke. Bukan dapat hadiah pown kan!! Btw, akak jeles dgn kawan akak ni..banyak betol pokemon kat rumah dia! Pokemon rare banyak dalam tandas tu ha. K bye!



CONVERSATION

0 comments:

Instagram

Follow Us