LOMBOK TRIP - Day 5 : Until We Meet Again Lombok

Good morning Lombokian! Hmm tak sangka hari ni semua model2 sekalian akan kembali ke tanah air. Sekejap je 5hari berlalu kat Lombok. Untuk breakfast, owner hotel Joje Bungalow (Ibu Yuka) masak makanan istimewa Lombok. Mentang2 photoshoot dah habis, semua model tak hengat dunia makan. Hey tak takut gajah ke nanti? Haha


Bukan main cantik lagi dining table ibu Yuka. Yang penting sentiasa ada bunga kemboja di mana2. Manderem kah? Makanan hotel ni pun semua sedap2. Setiap pagi menu yang berbeza. Lazat sangat! Untuk last day, model2 semua disajikan nasi Lombok, pecal lele dan macam2 lagilah sb banyak sangat hidangan. Yang penting akak makan jew!


Nasik Lombok mcm nasi minyak dah

Sempatlah bergambar dengan ibu Yuka sebagai kenang-kenangan, So far hospitality kat sini memang best. Memang takde isu pun tinggal kat sini. Ibu Yuka pun sporting, kalo tak cukup makan harus dia masak lagi, tambah lagi. Makin berlemak lah model2 ni kan dapat layanan 1st class kan.

Bersama Ibu Yuka dan suami. Jgn caras yer!

Next time, memang berharap akan datang lagi ke Lombok untuk visit banyak lagi tempat2 yang menarik. 5hari pun tak cukup nak tawaf. Cantik ke kalo nak dok sebulan kat sini.haha. Last2 jadi tukang masak Ibu Yuka. Tak pun jaga kedai pengantin dia kat kaunter hotel tu. Hiks.

Gambar Pak Juaini (pak supir) tak de lak. Kebanyakan urusan trip ni, semuanya diurus oleh Mbak Tera. Model dari Penang ni memang dah di nobatkan sebagai Miss Tourism Lombok 2015/2016. Tak lupa juga pihak juri memilih Mbak Jijie sebagai Miss World Top Model Lombok (pemenang kebanyakan cabaran) dan Mbak Dayana selaku Miss Congeniality Lombok yerr. Maaflah model lain cuba lagi tahun depan ek.

Goodbye Lombok. Till we meet again! Seronok sgt trip kali ni. Nanti repeat lagi tau! Model2 pasti rindukan Pak Juaini..Nantikan episod Miss Jumbo Lombok plak, sebab masing2 dah gajah tahun depan! Sayonara Lombok!

Aiyo keringnye bumi Lombok

Sampai ketemu lagi Lombok!

CONVERSATION

0 comments:

Instagram

Follow Us